Touched by eternity

Collectie 2020

Wat gaat de tijd toch snel. Ik zie mijn dochters opgroeien en woelend zoeken ze hun eigen weg. Het is een tijd van koesteren, loslaten en vooruit kijken. Meer dan ooit sta ik stil bij de schoonheid van het leven.

Iets standvastig in deze snel evoluerende tijden is mijn passie voor het ontwerpen en maken van juwelen. Ik doe dit nog elke dag met heel veel goesting en ik ben fier op mijn unieke creaties die elk jaar weer voortvloeien uit de hersenspinsels van de voorbije maanden.

Ik hoop dan ook dat mijn juwelen gekoesterd worden en dat ze doorgegeven worden van generatie op generatie. Achter elk uniek juweel dat ik maak of verkoop zit een verhaal. Ze dragen een sterke emotionele symboliek, waardoor er zo veel waarde in schuilt.

Mijn vrouw en dochters houden mij scherp voor het heden met een kritische blik op de toekomst. Zij zijn mijn klankbord bij het ontwerpen van de nieuwe collectie en mijn rechterhand in het nemen van commerciële beslissingen. Ze geven me input over het aanpakken van de huidige digitale trends, maar ook over het reilen en zeilen in de mode en over wat de moderne vrouw vandaag mooi en aantrekkelijk vindt.

Onze unieke stuks zijn het resultaat van generatie op generatie gebundelde familiekrachten. En net hieraan wou ik dit jaar graag ode doen, aan familie. De sterke band hiervan, in goede en minder goede tijden en de rijkdom die familie geeft aan het leven, zeker in deze snel veranderende maatschappij.

Elk stuk dat wij aanbieden is uniek, origineel en puur, geïnspireerd op mijn hechte, onmisbare familieband.

Bekijk de brochure (pdf)