De schittering geeft mij een goed gevoel

Dominique Leemans houdt van mooie dingen. Ze omgeeft zich graag met sobere en stijlvolle voorwerpen.Met haar partner en kinderen geniet ze van het wonen in een landelijke omgeving. Het wisselen van de seizoenen en het beleven van de fraaie uitzichten brengen innerlijke rust. Dezelfde rust vindt ze terug in de creaties van juweelontwerper Kris Baele.

Juwelen die ik koester

'Een juweel, een ring bijvoorbeeld, koop je niet zomaar. Na het overlijden van mijn ouders had ik wat geld vrij. De creatie die ik gezien had in deze advertentie vond ik nog altijd heel mooi. En de emotionele binding was er onmiddellijk. Zo ben ik klant geworden bij Kris.'

Dominique koestert haar juwelen. Méér nog dan een sieraad is er de emotionele binding. Die ring heeft voor haar een grote emotionele waarde. Het is iets speciaals geworden. Iets wat veel aandacht verdient en krijgt.

Advies

Ondertussen draagt Dominique meerdere creaties van Kris. Ze noemt Kris Baele haar favoriete ontwerper.

Hij heeft een ontembaar gevoel voor eenvoud en draagcomfort. Ze heeft bijna alle juwelen zelf gekocht. 'Wat je zelf koopt, koop je met volle overtuiging'.

Freija is een goede raadgever en vult Kris perfect aan. Ze draagt zelf juwelen. Niet overdadig, maar met een groot gevoel voor spontaniteit en eenvoud. De creaties van Kris Baele zijn niet zomaar juwelen maar vooral juwelen waar je je emotie in kwijt kan.

Schittering

Dominique draagt elke dag haar juwelen of maakt bewust een keuze. ‘Ik zou mij onaangekleed voelen als ik geen juwelen draag. Voor mij is een juweel even belangrijk als een outfit.’ Ze kijkt graag rond zich om te zien wat andere vrouwen dragen. Puur uit interesse. En als zij zelf het juweel mooi vindt, zegt ze dit ook graag.

Maar vooral is Kris iemand die kan luisteren en voelen. Aanvoelen wat iemand verwacht. Hoe bijvoorbeeld door een kleine aanpassing aan de keuze van edelstenen je wensen in vervulling kunnen gaan.

'De schitterende glans van de stenen of het juweel zelf geven mij een goed gevoel bij donkere momenten of als ik me minder goed voel. Voor mij is dat heel belangrijk'.

Bekijk de collectie van Kris Baele