5 ontwerpen met Aquamarijn

De waterachtige, verkoelende blauwe kleur van de aquamarijn is mooi in combinatie met zowel wit, geel als roze goud.

Deze kostbare edelsteen behoort tot de berylfamilie en bekomt zijn kleur door de aanwezige ijzersporen. De kleur varieert van bleekblauw, bleekgroen tot blauwgroen. De aquamarijn wordt vooral ontgonnen in Brazilië, Madagaskar, Zimbabwe en Pakistan. Het wordt de steen van eeuwige jeugd en geluk genoemd en de drager zou een rustgevend effect ondervinden.

Kris Baele vatte deze prachtige edelsteen in 5 verbluffende ontwerpen die de schoonheid ervan tot een hoger niveau tillen.

Blue Eyed Blond©

Frivool ontwerp voor deze prachtige aquamarijn. Een krans van rosé goud 18 kt en kleine briljantjes geven deze ring een nostalgische toets.

Straightforward©

Ring in 18 kt goud met briljant en aquamarijn. Voor de liefhebbers van strak, geometrisch design. De speciale slijpvorm van de aquamarijn maakt deze prachtige kleursteen nog waardevoller en doet zijn unieke karakter alle eer aan.

Circle of Love©

Een karaktervolle ring voor een karaktervolle vrouw. Deze ring straalt energie uit en valt onmiddellijk op aan uw hand. Uitvoering is in rosé goud 18 karaat met een ovale aquamarijn en een briljant. De ring oogt nog luxueuzer door de aanvulling van kleine briljantjes in de ovale rand eromheen.

Lost in your eyes©

Verlies jezelf in deze zachte blauwgroene aquamarijn. Gevat in deze ring in wit goud 18 kt en ondersteund door een briljant vormt dit een magische combinatie aan uw hand.

Two Soules One Heart©

Strakke vormgeving voor deze oogverblindende ring in 18 kt goud met prachtig geslepen aquamarijn. 2 ovalen versmelten in elkaar en vormen een evenwichtige compositie. 

Bezoek de website van Kris Baele