Citrien verwarmt ons hart en brengt ons geluk

Koude winterdagen doen ons verlangen naar de lente en de warme gloed van de zon op onze huid.

De citrien is een prachtige kleursteen en zijn warme kleurschakeringen - warm helder oranje, diep bruinrood - maken hem tot een van de populairste edelstenen in de kwartsfamilie. Het beetje ijzer in zijn structuur is verantwoordelijk voor zijn mooie kleur.

Deze zonnige steen komt vooral voor in Brazilië en Madagascar. Hij krijgt verwarmende, vitaliserende en opwekkende eigenschappen toegeschreven en brengt de drager geluk en voorspoed.

Deze 3 karaktervolle ringen met citrien brengen de schoonheid van deze kleursteen optimaal tot zijn recht.

Two souls one heart©

Two souls one heart. Deze prachtig geslepen citrien krijgt alle aandacht in deze sobere, evenwichtige compositie. De ring werd uitgevoerd in geel goud, wat de intense kleur van de citrien nog versterkt.

Er werd een combinatie gebruikt van gesatineerd en gepolijst goud.

Circle of love©

Dezelfde strakke vormgeving vinden we ook terug in de ring Circle of love. Deze ring straalt energie uit en valt onmiddellijk op aan de hand door zijn unieke combinatie van vorm en kleur. De warme cognackleurige citrien steelt hier zonder twijfel de show.

Curly Daisy©

Een iets speelsere vormgeving vinden we terug in de Curly Daisy waar een elegante krul zich slingert rond een prachtig geslepen citrien.

Bekijk de collectie van Kris Baele