Het bewaren van de herinnering in een mooi juweel

Als nabestaande van een overleden dierbare, komt er een dag dat u gaat proberen om het verlies een plaatsje te geven. U probeert uw leven stilaan weer in te richten zonder de geliefde om u heen.

Sommige mensen zijn er dan klaar voor om bij ons langs te komen voor het ontwerpen van een rouwjuweel. Ze zoeken houvast en steun in het dragen van een assieraad. Op die manier hebben ze de dierbare toch zo dicht mogelijk bij zich, elke dag opnieuw.

Handgemaakte rouwjuwelen

Het probleem met de meeste assieraden is dat ze standaard en onpersoonlijk zijn en smaakloos qua design. De meeste mensen willen een persoonlijk en mooi juweel waar de as van hun geliefde discreet in verwerkt wordt. Daarvoor kunt u bij ons terecht.

In alle rust bespreken wij samen het ontwerp of u kunt een beetje as laten verwerken in onze bestaande modellen van ring, hanger of armband.

De as van uw dierbare wordt zorgvuldig verwerkt in een klein askamertje dat discreet wordt ingewerkt in het juweel. Anderen zien enkel uw mooi, hedendaags juweel maar voor u krijgt het juweel een extra dimensie.

Het mooiste compliment dat we ooit kregen was van een dame die ons vertelde dat ze eindelijk rustig was geworden en het gemis een plaatsje had kunnen geven door het dragen van haar mooie juweeltje met as van haar moeder...

3 handgemaakte assieraden

Embrace Memories

"Embrace Memories" Prachtige solitair, één en al elegantie. De symboliek van deze ring spreekt tot de verbeelding. Een prachtige schat aan herinneringen, in de vorm van een mooie briljant, wordt als het ware teder omhelsd en blijft daardoor voor altijd bewaard. Dit model leent zich ook als symbool van oneindige liefde voor iemand en kan aldus fungeren als rouwjuweel.

Golden Branches

"Golden Branches" De inspiratie voor deze armband werd gevonden in de natuur. Takken symboliseren dood en wedergeboorte, het samenspel van leven en dood in de natuur.

Treasured Memories

"Treasured Memories" Fijn hangertje dat zich ook leent als rouwjuweeltje. Het is discreet en elegant en kan elke dag gedragen worden. De kleine briljantjes zijn als fonkelende sterretjes en symboliseren de mooie herinneringen aan een geliefde.

Bekijk de collectie van Kris Baele